God stemning på opstillingsmøde

Der var god stemning på opstillingsmødet mandag aften. Foto: Jonas Søby / Det Konservative Folkeparti i Aalborg

Mandag aften afholdt Det Konservative Folkeparti i Aalborg Kommune opstillingsmøde. Det var en aften i demokratiet tegn, hvor medlemmerne fik mulighed for at vælge nye folketingskandidater, der sammen med den nuværende kandidat i Aalborg Vestkredsen, Morten Thiessen, skal være med til at sikre et konservativt mandat i Nordjylland.

Aftenen blev indledt med en velkomst af formand for vælgerforeningen, Thomas P. Nielsen, der efter en kort anekdote om  historien bag sammenlægningen af de tre gamle vælgerforeninger i 2007, der i dag gør, at foreningen er i den særlige situation, at den bestyrer hele tre opstillingskredse, indstillede Lars Henrik Hejlesen som dirigent for aftenens generalforsamling.

Sådan vinder vi valget!

Kampagnechef Peter Lemmich er her i fuld gang med præsentationen af den nye kampagnestrategi for de fremmødte. Foto: Jonas Søby / Det Konservative Folkeparti i Aalborg

Dagens første indslag blev leveret fra Peter Lemmich, der til dagligt arbejder som kampagnechef for Det Konservative Folkeparti på landsplan. Peter leverede en præsentation af de tanker, der ligger bag den nye kampagne “For dig og for Danmark“, som i den kommende tid vil blive prøvet af på forskellige platforme. Har du ikke allerede set den nye kampagnevideo, så kan den ses på konservative.dk.

Tanken med denne kampagne er, at der skal ske et opgør med kampagner, der bliver udarbejdet på mavefornemmelse. Derfor er der lagt mange kræfter i, at få indsamlet data om forskellige vælgergrupper (særligt de borgerlige), så vi kan føre den bedste kampagne.

Der var på mødet en spændende debat efter præsentationen. Der var lidt delte meninger om den nye ungdomskampagne, hvor flere medlemmer frygtede, at der er en risiko for, at den bliver en karikatur af formanden. Særligt denne kampagne mødte dog ros fra de fremmødte KU’ere. Såvel oplæg som kampagneidéer blev generelt modtaget godt i salen,  og blev rost fra flere sider.

Konservativ erhvervsmand ser mod øst

Ny folketingskandidat i Aalborg Østkredsen, Jens Kindberg, under sin tale på generalforsamlingen. Foto: Jonas Søby / Det Konservative Folkeparti i Aalborg

Efter en kort pause var tiden kommet til, at der skulle vælges en folketingskandidat i Aalborg Østkredsen, der er en opstllingskreds i Nordjyllands Storkreds. Formand Thomas P. Nielsen præsenterede på vegne af vælgerforeningens bestyrelse den 35-årige erhvervsmand, Jens Kindberg, der oprindeligt kommer fra Nordjylland og har en fortid som aktiv i KU i Aalborg.

Han er til daglig selvstændig med en investeringsvirksomhed, der arbejder med at opføre boliger i ind- og udland, senest med et større projekt i Bulgariens hovedstad Sofia. Derudover er han medejer af den nordjyske bank, Østervrå Andelskasse. Kindberg er en klassisk borgerlig erhvervsprofil. Hans primære mærkesager er, at vi skal forbedre vilkårene for virksomhederne og sænke skatten. Hjælpen skal målrettes til dem, der har behovet for denne.

Jens Kindberg fik medlemmernes velsignelse som folketingskandidat i Aalborg Østkredsen.

Regionsrådsmedlem og ny folketingskandidat i Aalborg Nordkredesen, Per Larsen, igang med at præsentere sig selv. Foto: Jonas Søby / Det Konservative Folkeparti i Aalborg

Per Larsen klar til valg

Nu var tiden inde til at få besat Aalborg Nordkredsen, der udover den del af Aalborg Kommune, der er nord for Limfjorden, også omfatter midtbyen. Igen var formand Thomas P. Nielsen på pletten for at præsentere den kandidat, som en enig bestyrelse indstiller som folketingskandidat. Det er nuværende gruppeformand i regionsrådet, 52-årige Per Larsen, der til daglig arbejder som produktchef hos Hedegaard i Nørresundby.

Der mangler uden tvivl et konservativt folketingsmedlem i Nordjylland – der er sommetider for langt til Christiansborg, og derfor vil jeg gerne stille mig til rådighed” sagde Per Larsen.

Under sin præsentation blev der især lagt vægt på sundhedspolitik, som kommer til at spille en stor rolle i Per Larsens kampagne ved det kommende folketingsvalg. Det er helt naturligt, da det netop er det, som han beskæftiger sig med i regionsrådet.

Et af de fremmødte medlemmer spurgte ind til den aktuelle diskussion om en flytning af akuthelikopteren fra Skive til Herning. “Det er vi stærkt imod og i morgen fremsætter vi et forslag i regionsrådet, som skal være en klar afvisning af regeringens ønske om at flytte helikopteren til Herning. Ideelt så jeg gerne, at den blev placeret i Sindal – men Skive er trods alt bedre end Herning” lød Per Larsens svar.

Herefter blev Per Larsen valgt som kandidat i Aalborg Nordkredsen.

Et stærkt team

Hele tre folketingskandidater er nu klar til valg. Fra venstre: Morten Thiessen, Per Larsen og Jens Kindberg. Foto: Jonas Søby / Det Konservative Folkeparti i Aalborg

Det Konservative Folkeparti i Aalborg står i dag med et knivskarpt hold, som vil kæmpe alt hvad de kan for at sikre, at Nordjylland igen får mindst ét konservativt medlem på tinge.

Kandidaterne repræsenterer hver deres del af konservatismen, hvilket gør, at de supplerer hinanden godt.

På vegne af bestyrelsen siges der mange tak til alle de fremmødte ved dagens møde. Vi håber på at se jer grundlovsdag i Kildeparken.

Artiklens indhold er til fri afbenyttelse ved presseomtale af arrangementet. For yderligere kommentarer kan formand for vælgerforeningen, Thomas P. Nielsen, kontaktes på tlf: 93861969.