Pressemeddelelse: Konservativ erhvervsmand har kurs mod Folketinget

Den 35-årige erhvervsmand Jens Kindberg stiller op til folketinget. Mandag den 28. maj bliver han præsenteret for det konservative bagland som ny folketingskandidat i Aalborg Øst.

Det Konservative Folkeparti er i fuld gang med at sætte holdet til næste folketingsvalg. Forleden blev det offentliggjort, at den kendte regionsrådspolitiker, Per Larsen, stiller op til folketinget. Nu løfter de konservative sløret for endnu en kandidat.

-Jens Kindberg er gammel Aalborg-dreng, som er kendt vidt og bredt i partiorganisationen. Han er kendt i partiet som en ”coming man”, hvilket senest blev bekræftet, da han ved kommunalvalget i efteråret fik mere end 1000 personlige stemmer i hovedstaden. Det er altså et rigtig flot stemmetal i det røde København, siger Thomas P. Nielsen, der er formand for Det Konservative Folkeparti i Aalborg.

-Der er nok nogen, der vil under sig over, at vi henter en fra København til Aalborg som kandidat. Til dem vil jeg sige: Tag det helt roligt. Jens er fra Aalborg, han har trådt sine politiske barnesko i Aalborg KU, han taler nordjysk som alle os andre, og hans hjerte banker stadig for Aalborg og for Nordjylland. Han kommer med garanti til at gøre en forskel, siger formanden for den konservative vælgerforening i Aalborg, Thomas P. Nielsen.

Jens Kindberg kommer oprindeligt fra Hammer Bakker. Han har boet i Aalborg indtil han som 23-årig flyttede til København for at læse finansiering og regnskab på CBS, Copenhagen Business School. Sideløbende med studierne havde Jens Kindberg et fuldtidsjob hos en fondsmægler. Han har haft egen virksomhed siden ungdomsårene, blandt andet med køb og salg af ejendomme i Aalborg og København.

Igennem de seneste ti år har Jens Kindberg arbejdet i nogle af de største investeringsfirmaer i ind- og udland, blandt andet i Nykredit. Han har handlet flere virksomheder i de senere år, og har i dag et firma, der bygger boliger i Sofia i Bulgarien. Det hele foregår dog ikke i udlandet, for Jens Kindberg ejer også en større andel af Andelskassen Østervrå, og er i dag næstformand i banken. Som følge heraf har Jens Kindberg sin faste gang i Nordjylland flere gange om måneden.

-Som forretningsmand ved jeg, at staten kan drives og forvaltes bedre, end den gør i dag. Det er én af grundene til, at jeg stiller op til Folketinget. Jeg har en grundholdning om, at de stærke skal have frihed til at gøre Danmark rigere, men vel at mærke uden at vi mister fokus på de svageste, siger Jens Kindberg, der stiller op for Det Konservative Folkeparti ved næste folketingsvalg.

-Jeg glæder mig til at møde vælgerne, og jeg ser frem til at kæmpe for endnu flere stemmer til Det Konservative Folkeparti i Nordjylland, således at vi får valgt vores eget folketingsmedlem, siger Jens Kindberg.

Der afholdes opstillingsgeneralforsamling i Det Konservative Folkeparti i Aalborg mandag den 28. maj. Her skal partiets medlemmer beslutte, hvem der skal stilles op som partiets folketingskandidater i to af de tre Aalborg-kredse. I Aalborg Øst indstiller bestyrelsen valg af Jens Kindberg, mens regionsrådsmedlem Per Larsen indstilles som kandidat i Aalborg Nord. Partiet har tidligere opstillet direktør Morten Thiessen som folketingskandidat i Aalborg Vest.

 

For yderligere oplysninger, kontakt:

Jens Kindberg på tlf. 2612 0004 eller Vælgerforeningsformand Thomas P. Nielsen på tlf. 9386 1969