Det Konservative Folkeparti i Aalborg har valgt ny spidskandidat til KV2021

På onsdagens opstillingsmøde har medlemmerne af den konservative vælgerforening i Aalborg valgt 54-årige Morten Thiessen som spidskandidat ved kommunalvalget i 2021.

Onsdag aften var medlemmerne af Det Konservative Folkeparti i Aalborg Kommune samlet i Restaurant Vejgaardhallen for at vælge spidskandidat til det næste kommunalvalg, der er skemalagt til den 16. november 2021.

Medlemmerne valgte 54-årige Morten Thiessen som spidskandidat til kommunalvalget i 2021. Dermed får vælgerne i Aalborg mulighed for at stemme en erhvervsmand ind i borgmesterkontoret, når der afholdes byrådsvalg næste år.

Morten Thiessen er uddannet ingeniør og driver sin egen virksomhed. Han har været aktiv i Det Konservative Folkeparti i en årrække, senest som folketingskandidat ved valget i 2019. Han er endvidere kendt fra sit mangeårige virke i Ingeniørforeningen (IDA), hvor han i dag er formand for Ansattes Råd. Han har været en del af det maritime erhvervsmiljø, ”Det Blå Danmark”, i mere end tyve år, bl.a som ansat i det daværende Aalborg Industries, og senest som direktør for virksomheden Scandinavian Boiler Service A/S i Pandrup. Morten er gift med Pia Thiessen, og er bosiddende i Hasseris, Aalborg.

Som erhvervsmand vil Morten Thiessen arbejde for at styrke erhvervsklimaet i Aalborg, og sikre at den grønne omstilling bliver til gavn for vores lokale virksomheder. ”Jeg har mange punkter på min liste. Jeg vil bl.a. gerne fjerne dækningsafgiften, sikre at infrastrukturen fungerer i hele kommunen, udlicitere flere opgaver til private, gøre sagsbehandlingen mere effektiv, og sikre at den rigtige arbejdskraft er til rådighed for virksomhederne. Samtidig er det vigtigt, at den grønne omstilling bliver til gavn for vores lokale erhvervsliv”, siger Morten Thiessen, konservativ spidskandidat i Aalborg Kommune.

Den nye konservative spidskandidat har også fokus på flere af kommunens kerneydelser, bl.a. folkeskolen, ældreplejen og kommunens omsorg for handicappede og socialt udsatte. ”Jeg savner generelt mere kvalitet i indsatsen og mere fokus på nærvær og ledelse. For mig at se er den offentlige sektor til for dem, der ikke kan klare sig selv. Derfor er det især dem, der har min opmærksomhed”, siger Morten Thiessen, spidskandidat for Det Konservative Folkeparti i Aalborg Kommune.

De øvrige kandidater til kommunalvalget vil blive opstillet på et møde i foråret 2021.

Morten Thiessen kan kontaktes for yderligere kommentarer på telefon 51 37 59 30.

Hent pressebillede af Morten Thiessen.